Intrebari frecvente

  • 1. Contactati-ne

    Spuneti-ne ce anume doriti sa oferiti clientilor, care sunt procesele dumneavoastra, si vom reveni cu o oferta personalizata

  • 2. Semneaza

    Semnarea contractului prin care noi devenim partenerii dumneavoastra. Nu aveti nevoie de departament IT, echipe de Marketing sau studii de piata. Noi va ajutam cu tot.

  • 3. Incepe

    Va oferim dumneavoastra si angajatilor dumneavoastra training in utilizarea platformelor si stam la dispozitie pentru oriceprobleme cu care va confruntati.

image

Platformele noastre sunt usor de utilizat si oferim training de calitate angajatilor. Nu aveti nevoie de un departament tehnic deoarece va oferim suport in instalare configurare si utilizarea aplicatiilor oferite.

Noi vom intermedia procesul de incasare cu ajutorul partenerilor de la MobilPay. Decontarile se efectueaza in cel mai scurt timp iar comisioanele sunt preferentiale. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata in acest sens.

Puteti verifica pachetele noastre de baza. Pentru orice fel de customizare sau intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati.